Alien van Hasselt

Alien organiseert het gebeuren in en rond De Blauwe Kip en woont er. Zij is docent kunstzinnige vorming, creatief therapeut en docent drama, en begeleidt kunstzinnige activiteiten op asielzoekerscentra. Ze werkte als leerkracht binnen Vrije School en Jenaplan onderwijs. Opleidingen: Creatieve Therapie, Docent Drama, MO Pedagogie, Vrije Pedagogische Academie, Universiteit voor Humanistiek. Zij kreeg schilderlessen van Corrie  Haverkort en Theo Ettema.

Alien werkt graag met mensen en kunst. Met de Blauwe Kip wil ze letterlijk en figuurlijk ruimte geven aan de verbeelding van ideeën en ervaringen. Deelnemers aan workshops en bezinningsdagen vormen ook voor elkaar een inspirerende en uitdagende omgeving. Eigen originaliteit in relatie brengen   is  een van de doelstellingen van de Blauwe Kip.

In de Blauwe Kip heten we gasten van verschillende culturen welkom, zodat wij samen op een verruimende en verrijkende manier tot uitwisseling kunnen komen en bijdragen aan nieuwe vormen en ideeën.

Reza Rezaie Pour (1963, Iran)

aquarelleert en werkt met olieverf en acryl. In kleurrijke landschappen en bloemmotieven worden ervaringen uitgedrukt. Werk van hem wordt tentoongesteld en verkocht in De Blauwe Kip.

Gulnara Kazimov (1966, Armenië)

is geweldig goed in gebak en verzorgt mede de catering. Er kan voor een groep een speciale taart besteld worden, die ze mooi opgemaakt en voorzien van een tekst kan leveren. Gulnara legt makkelijk contact en spreekt goed Nederlands. We hebben al jaren veel plezier van elkaar.

TOP