Royal High Tea en Lunch
Besloten groepen kunnen op afspraak bij ons een Royal High Tea genieten of een  lunch gebruiken. Het leukste is om dit te combineren met een kunstzinnige workshop. De Royal High Tea wordt op een originele wijze gepresenteerd.
Bij mooi weer wordt in de boerderijtuin geserveerd, wat een heerlijke plaats is om rustig met elkaar een middag door te brengen, uitgebreid thee te drinken, bij te praten en om samen wat te  doen. Bij regenachtig weer verplaatst de activiteit zich naar binnen.

Een mooie combinatie van thee leuten en iets doen met elkaar is het maken van een speciaal (herinnerings-) sieraad of corsage, met textiel, band, bling bling en eventueel  een tekstje of foto er in verwerkt. Veel mensen vinden het ook leuk om van speksteen een hanger te maken. Het voordeel van zo'n arrangement is dat je alles op een locatie kunt doen.

Bij de dagworkshops en bezinningsdagen is de lunch in het programma opgenomen en inclusief de prijs.

Voor besloten groepen is overleg over een combinatieprijs van Hight Tea en Lunch met een activiteit altijd mogelijk.

Lunch
 Kip de Luxe € 12,50 p.p.
Soep
Bruin broodje eiersalade, tomaat, komkommer, sla
Bol met brie, noten en honing
Krentenbol
Melk of karnemelk
Royal High Tea
Royal High Tea € 15,00 p.p.
Diverse soorten thee, o.a. bereid met kruiden uit eigen tuin en thee afkomstig van de beroemde Zutphense thee- en koffiehandel De Pelikaan.
Zoete en hartige verrassingen uit verschillende culturen, waaronder:
Scones met room en Warkense jams, Engelse Sandwiches, Turkse suikerspinnen, gezoete amandelen, Engelse brownies, Achterhoekse kruidkoek, Fries suikerbrood en stukjes Franse quiche.

Tijdsduur van de High Tea: ongeveer twee uur, mee afhankelijk van het totaal te volgen programma.

TOP